Series

BAKOM KULISSERNA

Med över 40 år av högtalarutveckling i ryggen har vi kommit till en punkt där vi är stolta över att visa upp vad vi gör som fått både recensenter och hifi-älskare världen över att hylla Dynavoice. Ingenting har lämnats åt slumpen och minsta komponent är noggrant utvald för att skapa den detaljrikedom och det välljud som definierat Dynavoice sedan starten.

X-change (Definition, Challenger)

För att du ska kunna justera ljudet efter dina egna önskemål har vi tagit fram X-change. På den guldpläterade Bi-wire-terminalen sitter en bygel som låter dig anpassa karaktären på mellanregistret efter dina egna önskemål. X-change hittar du på Definition och Challenger.

Dubbla diskanter på Definition

I toppen på Definition-serien sitter dubbla diskanter, en softdome-diskant och en band-diskant. Denna kombination ger ett varmt och detaljrikt ljud som sträcker sig hela vägen upp till 32kHz.

Upphängningen på Thunder-basarna

Thunder-basarna slår så långt att vi rekommenderar dig att plocka bort tygskyddet om du ska spela riktigt högt.

Diskanterna i Magic

Alla högtalare i Magic-serien har samma diskant, så du är garanterad en harmonisk ljudbild hur du än väljer att kombinera ditt system.

Kevlar

För att garantera stabilitet och kontroll i det låga registret använder vi kevlar i basmembranen och mellanregistren på Definition-serien, ett tunt lättviktsmaterial som gör elementet lättdrivet och extremt tåligt.