Series

Läs vad recensenterna tycker om Dynavoice!Challenger M-65

Ljud & Bild nr 9 2011

Dynavoice Challenger M-65 EX uppvisar testseriens hittills bästa pris/prestanda·förhållande. Kompromisserna är surt gjorda vid egenskaper som ändå tenderar att gå förlorade i vanliga rum. Under mer lämpliga rumsakustiska förhållanden fortsätter de att imponera men når förståeligt inte längre upp till de flerfaldigt mer påkostade konstruktioner man annars kan jämföra dem med.


Definition DM-6

Hifi & Musik nr 4 2012

Rätt placerade är de här lättdrivna krutdurkarna riktigt bra för de flesta sammanhang, inte minst för lyssnare som uppskattar kraft men som även vill ha hög upplösning. Mina personliga favoriter.


Definition 5.1

Hemmabiotidningen nr 11 2011

Bland lyssningsintrycken hittar vi kommentarer som "ypperlig briljans", "mjukt trots mycket diskant" och "lite in your face". Ja, så är det alltså. Tonalt sett mycket fint, nästan gnistrande briljant fast inte på bekostnad av tyngden, och med en ljudbild som ligger ganska nära lyssnaren. Imponerande prestanda speciellt med tanke på priset.


Magic F-7

Hifi & Musik nr 3 2016

Rösthanteringen är neutral och blir aldrig jobbig för öronen, ens vid högre volymer. Högtalarna lockar på så vis till uppskruvning av volymen. Känsligheten upplevs i praktiken som hög, så det går att väcka en och annan granne på kuppen. Ljudet är okonstlat och ärligt, men saknar som tidigare nämnts några av de ”snobbigare” egenskaperna hos konkurrenterna.


Magic F-7

Digital Life nr 7 2011

Möjligen hade jag kunnat önska mig mer tryck i basen när jag gör om mitt vardagsrum till ett dansgolv, men nio kvällar av tio njuter jag av det rena och klara ljudet. En stor fördel med Dynavoice Magic F-7 är en stabil högtalare som hade imponerat även om den hade kostat några tusen lappar mer och det är ett bra betyg.