Series

En modern och detaljrik klassiker.

Classic-serien har en modern, naturlig ljudbild med hög detaljrikedom i övre registret utan att frekvenserna blir tunna eller skrikiga. Basen är välkontrollerad och det finns en öppenhet mellan diskant och mellanregister. Allt detta kombinerat skapar en ljudbild med en bekväm och avslappnad placering av instrument och röster.

Högtalarkonerna har förstärkts med en specialcoating. I kombination med den gjutna aluminiumkorgen ger det en låg totalvikt och en bibehållen hög ljudkvalitet vid en hög volymnivå. Även det välbyggda kabinettet, som har förstärkts med interna stag, bidrar till en stabil konstruktion. Tillsammans skapar detta ett naturligt ljud med minimal distorsion utan att högtalarna bryter upp.

Classic har en modern design med klassiska Dynavoice-drag och en touch av retro. Det följer med två frontgaller, svart och retro-grå, så du kan enkelt anpassa högtalarna så de matchar din egen stil och inredning.

Classic CL-16
Det finns alltid plats för en Classic.
4990 kr
Classic CL-26
Detaljrik och balanserad, en högtalare för entusiasten.
9990 kr
Classic CL-28
Den största golvstående modellen i Classic-serien är en riktig skönhet.
11990 kr

Från källaren till världen – Dynavoice historia

Få en översikt av 40 år av högtalarutveckling. Se vart det började, vart vi har varit, vart vi är och vart vi är på väg.

Upptäck

Från källaren till världen – Dynavoice historia

Få en översikt av 40 år av högtalarutveckling. 

UPPTÄCK