Series

Definition DM-6 5.1

Hemmabio nr 11 2011

Galet prisvärt!
"Svenska Dynavoice skickar det allra dyraste man har, och trots det kostar hela systemet 7700 kronor. En snabblyssning räcker för att inse att detta är valuta för pengarna på högsta nivå, men vi nöjer oss givetvis inte med det!"

Dynavoice är det enda systemet i testet som har vanliga, rejäla högtalarlådor. Och där är det såklart många som bläddrar vidare, helt enkelt eftersom man kanske inte har möjlighet att möblera med ett stort system hemma. Fast alla ni som läser vidare är det bara att gratulera, för ligger din budget på under 8000 kr är detta system sjukt hett! 

Bland lyssningsintrycken hittar vi kommentarer som "ypperlig briljans", "mjukt trots mycket diskant" och "lite in your face". Ja, så är det alltså. Tonalt sett mycket fint, nästan gnistrande briljant fast inte på bekostnad av tyngden, och med en ljudbild som ligger ganska nära lyssnaren. Imponerande prestanda speciellt med tanke på priset." 

Plus 
+ Bra ljud
+ Priset 

Minus 
Inte med tanke på priset

Summa: 
"Dynavoice Definition passar dig som har möjlighet att möblera med lite större högtalare, och vill ha maximal valuta för pengarna. Galet prisvärt!"

Slutsats: 
"Dynavoice paketet hamnar på 1:a plats på prisvärdhet och 2:a plats på ljudet."